SIIT

Access Bars®

Access Bars je nežna tehnika, ki s pomočjo dotika 32 točk na glavi, pomaga odstraniti podzavestne blokade, razna prepričanja, stališča, vzorce, sodbe in misli, ki nam v življenju onemogočajo, da bi zaživeli najveličastnejšega, resničnega sebe. Je najbolj osnoven tretma iz zbirke Access Consciousness®.

Vsaka točka na glavi je povezana s točno določenim področjem v našem življenju in vsak Access Bars tretma lahko sprosti veliko omejitev na področju življenja, povezanega s točko, ki se je dotikamo. Obstajajo točke za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, zavedanje, itd.

S pomočjo te tehnike se lahko osvobodimo podzavestnih strahov in vzorcev delovanja, ki nam ne služijo, niti niso resnični, ampak smo se jih nezavedno priučili ali pa smo jih prevzeli od okolice.

Tehnika odpira tudi dostop do zavedanja, kar vam lahko pomaga spremeniti karkoli v vašem telesu ali življenju.

Tretma traja približno 60 do 90 minut in se izvaja v ležečem položaju z nežnim dotikom različnih točk na glavi. Med tretmajem možgani že po 15 minutah preidejo v Theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira dostop do zavedanja v vašem življenju.

Access Bars® so pomagali že več deset tisoč ljudem po celem svetu spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovim telesom in življenjem, vključno s spanjem, zdravjem, čustveno preobremenjenostjo,  telesno težo, denarjem, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, depresijami, stresom …

Med terapijo se vaša glava izprazni vseh odvečnih misli, skrbi, občutkov, napetosti… Zato se po terapiji počutite lahkotni, svobodni in sproščeni.

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli super sprostitveno masažo, v najboljšem primeru pa se bo vaše celotno življenje začelo spreminajti na boljše.

Tehnika v nobenem primeru ne more škoditi in nima nobenih stranskih učinkov.

Ste pripravljeni raziskovati neskončne možnosti s pomočjo Access Bars tehnike?