SIIT

Hujšanje z bioresonanco

Morda ste preizkusili že številne diete z zmanjševanjem kalorij ali celo stradali ter pri tem opazili, da ste se takoj, ko ste spet normalno jedli, ponovno zredili, ali ob koncu diete tehtali celo več kot pred dieto?

To je razumljivo. Če telo izstradate, to deluje varčevalno. To pomeni, da telo zmanjša svoj metabolizem, zmanjša presnavljanje – izgoreva manj kalorij. Če to počnete večkrat, telo sploh ne poveča več svojega metabolizma, ko spet normalno jeste. Pride do jo-jo efekta. Povzroči lahko celo prave blokade v presnavljanju. V tem primeru kljub dietam in zmanjševanju kalorij ne shujšate.

Presnavljanje uravnava naš hormonalni sistem. Cilj bioresonančne metode pri zmanjševanju telesne teže je spodbujanje presnavljanja, odstranjevanje blokad v presnavljanju, ugodno vplivati na hormonalni sistem ter zmanjšati željo po hrani – brez slabega počutja in utrujenosti.

Z zmanjšano željo po hrani je laže spremeniti prehranjevalne navade. Nikakor pa ne smete stradati. Telo za razgrajevanje uskladiščenih maščob potrebuje energijo. Če ne dobi dovolj hrane, te energije nima. Pomembno je, da jeste pravilno in v pametnih merah.

Hujšanje poteka preko stimulacije akupunkturnih točk na ušesu, kar uravna in aktivira presnovo, odstrani energetske blokade, vpliva na hormonsko ravnovesje, razstrupljanje telesa, aktiviranje vitalnosti in zmanjševanje želje po hrani ter frustracij.

Tako boste na zdrav način korak za korakom zmanjševali težo, dokler ne dosežete želene teže, pri kateri se dobro počutite in ki jo nato tudi vzdržujete.

In če boste enkrat jedli »nespametno« (upam, da vsaj z užitkom) in si zavestno privoščili dan lenarjenja, je tudi v redu. Naj vam ne bo žal, a bodite naslednji dan takoj spet »pametni«.

Videli boste kako se bo z vsakim izgubljenim kilogramom stopnjevalo vaše dobro počutje.