SIIT

Preventivna bioresonanca

PREVENTIVNA BIORESONANCA s konceptom »BICOM Prevent: To je vaše življenje«

Neravnovesja v telesu, duhu in okolju pogosto vodijo v pojav simptomov in bolezni. Če želimo, da do pojava simptomov in bolezni ne pride, je najboljše kar lahko naredimo za svoje zdravje to, da pravočasno uravnamo ta neravnovesja.

Tradicionalna kitajska medicina deluje po principu, da je najboljše zdravilo za nesrečo to, da jo preprečimo. Najboljše zdravilo za bolezen je torej preventiva.

Koncept »BICOM Prevent: To je vaše življenje« temelji na tradicionalni kitajski medicini in vključuje elemente ajurvedske medicine in psihosinteze. Ljudem pomaga pridobiti potrebno znanje, zdravje in ravnovesje. Koncept je bil ustvarjen za podporo zdravim ljudem in ljudem, ki so si povrnili zdravje po kronični bolezni. Pomaga jim ostati zdravi in okrepiti svoje sposobnosti samozdravljenja. V tem konceptu se ne izvaja terapija v pravem smislu besede, ampak gre za zdravstveno varstvo in posredovanje zdravega načina življenja. Namen je v spodbujanju ljudi, da prevzamejo odgovornost za svoje zdravje.

Koncept temelji na eni strani na prenosu starodavnih tradicionalnih modrosti in tradicionalne medicine, na drugi strani na teoriji, da imamo vsi »energijsko telo«. Človeško telo ni sestavljeno samo iz fizičnega telesa, ampak tudi iz »čustvenega telesa« ali našega čustvenega življenja in »mentalnega telesa« ali območja naših misli. Vsi vemo, da bolezni ne vplivajo samo na fizično telo, ampak, da so učinki in vzroki bolezni lahko tudi čustveni in duševni. Če obstanemo v čustvih, kot so jeza ali strah ali se ujamemo v stare miselne vzorce in prepričanja, nismo več kapitan na svoji ladji, pač pa žrtev. Izgubimo nadzor in ne obvladujemo več svojega življenja, določajo nas naša čustva in misli. To pa vodi v stres, ki vpliva tudi na naše fizično telo. In že smo v začaranem krogu, za katerega se zdi, da ni izhoda. Ampak vedno obstaja pot… Naslednji koncept vam daje priložnost, da postopoma spremenite svoje življenje s spremembami življenjskega sloga.

S konceptom »BICOM Prevent: To je vaše življenje« dobite paket petih terapij z bioresonanco BICOM, pogovor za določitev trenutnega stanja, težav, stopnje stresa in šibkih točk ter osebnih želja in pričakovanj ter knjižice z informacijami kako živeti zdravo življenje.

dav