SIIT

Kako poteka bioresonančna terapija?

tretja_bioS posebnim nebolečim testnim postopkom ugotovimo ali je prisotna intoleranca (neprebavljivost) na živila, ali so določeni organi oslabljeni in ali imajo strupene snovi negativen vpliv na telo. Tako v večini primerov hitro ugotovimo najpogostejše vzroke težav, katere obremenitve organizem najslabše prenaša in kakšna terapija je zato potrebna. Najpogosteje izdelamo individualno prilagojen terapevtski načrt. Pogovorimo se tudi o morebitnih spremljajočih ukrepih (dieta, izločanje alkohola in sladkorja iz prehrane, zdrav način življenja, dovolj spanja, pitje naravne negazirane vode,…).

Med testiranjem in terapijo bolnik udobno sedi ali leži z nameščenimi elektrodami. Terapija je prijetna in popolnoma brez bolečin. Ena terapija običajno traja od 30 do 60 minut. Število potrebnih terapij je odvisno od različnih dejavnikov. Cilj terapije je izničiti vplive, ki povzročajo bolezen in telesu povrniti njegove samozdravilne moči.

Utrujenost po terapiji, občutki toplote ali mraza ter rahle vrtoglavice so odzivi na terapijo in večinoma hitro izzvenijo.

Invalid Displayed Gallery