SIIT

Kaj je BICOM bioresonančna terapija?

druga_bioBICOM bioresonančna terapija je poseben diagnostični in terapevtski postopek, ki temelji na spoznanjih biofizike in kvantne mehanike, po katerih je energija osnova vsega, materija pa je le zgoščena energija. Vsaka snov, tako tudi vsaka celica, tkivo, organ oddajajo energijo, ki ima točno določeno specifično valovno dolžino ali frekvenco z lastnimi značilnostmi (frekvenčni vzorec). 

Telo lahko deluje le tako, da celice med seboj komunicirajo oz. izmenjujejo informacije preko točno določenih frekvenc. V zdravem telesu teče izmenjava informacij neovirano. Če na telo delujejo škodljive snovi (strupi iz okolja, virusi, bakterije, kemični dodatki iz hrane in pijač, zdravila, stres,…) ali obremenjujoča sevanja, lahko njihovi obremenilni frekvenčni vzorci ovirajo komunikacijo med celicami in s tem tudi delovanje celic, kar se sprva kaže v obliki nejasnih in preobčutljivostnih motenj, zmanjšani zmogljivosti, kronični utrujenosti, pozneje pa že kot organske spremembe z različnimi simptomi.

S pomočjo naprave BICOM najprej ugotovimo katere obremenitve povzročajo bolezen, nato zajamemo bolnikov motilni frekvenčni vzorec, le tega naprava spremeni v terapevtski frekvenčni vzorec in ga vrne v telo. Tako lahko zmanjšamo obremenjujoče frekvenčne vzorce in premagamo osnovno motnjo v telesu. Obremenjujoče snovi se sprostijo in izločijo iz telesa. Vzpostavi se samozdravljenje.